ARALDITE® 2050 & 2051

Limmer för extrema förhållanden

Huntsman’s ARALDITE® 2050 & 2051 gör att du kan minska stilleståndstiden med upp till 50 % när du behöver ett lim som verkar snabbt. ARALDITE® 2051 är ett två komponents akryllim som passar perfekt för arbete i hårt klimat & extrema förhållanden som stark kyla och kraftigt regn.

Att göra reparationer i varma och våta förhållanden kräver ett pålitligt & lätthanterligt lim med snabb härdning.

Då det praktiskt taget inte behövs någon ytbehandling är tvåkomponentslimmet ARALDITE® 2051 redo för de tuffaste förhållandena. Detta fasta lim är lätt att applicera för både små korrigeringar och större reparationer. ARALDITE® 2051 är certifierad för specifik limning på vindturbinblad men är också perfekt lämpad till marina reparationer. Oavsett om arbetet sker på hög höjd eller till sjöss kan ARALDITE® 2051 med sin styrka och snabba härdning hjälpa dig att minska stilleståndtiden med upp till 50%

  • Snabb härdning från 0° till 40°
  • Härdar under vatten och i hög luftfuktighet
  • Praktiskt taget ingen ytbehandling

Vill du veta mer om våra limmer? Du hittar broschyrerna här nedanför!

Eller kontakta vår säljare så guidar han dig rätt.

ERIC BRUNNSTEDT
eb@biesterfeld.se
+46 (0) 726-60 39 64