JAX Skräddarsydda Smörjmedelslösningar för produktionskedjor i extrema miljöer.

Industrikedjor hjälper till med produktion och tillverkning i praktiskt taget alla tänkbara branscher – från livsmedel och drycker till gruvdrift och förpackning. JAX har  skräddarsydda smörjmedelslösningar för produktionskedjor i extrema miljöer.

Att inte smörja sina kedjor ordentligt för en specifik applikation kan leda till problem med kedjans funktion och så småningom katastrofala fel. Detta förbiseende resulterar i driftstopp, ineffektivitet och extra driftskostnader. I grund och botten har alla smörjmedel till kedjor ett liknande syfte: att avsevärt förlänga kedjans livslängd genom att ge skydd mot korrosion och slitage. Dessutom, beroende på den aktuella applikationen, kan de designas för att hjälpa till att bära tunga laster och hantera extrema temperaturer och luftfuktighet. JAX har lösningen.

JAX erbjuder smörjmedel för de tuffaste områdena, och via artikeln bredvid belyser de några av dessa produkter och vad som gör dem så unika i sin effektivitet. Klicka dig vidare via artikeln eller denna länk.

Säljare:

Pär Bolin
Direkt tel: +46 (0) 11-36 86 47
Mobil: +46 (0) 731-25 11 17
pbo@biesterfeld.se

Johan Adolfsson
Direkt tel: +46 (0) 11-444 10 12
Mobil: +46 (0) 726-60 16 86
ja@biesterfeld.se