Vi har numera bytt vårt namn Abic Kemi AB till Biesterfeld Sweden AB

Som en av Sveriges ledande internationella distributörer av produkter och lösningar inom bas- och specialkemikalier samt livsmedelsindustrin erbjuder vi våra kunder individuell rådgivning med lösningsorienterad och teknisk expertis. Långsiktigt samarbete med världsledande leverantörer och transparenta processer utgör grunden för hållbara partnerskap. Tack vare våra världsomspännande filialer har vi nära till våra kunder och leverantörer och kan svara på ett tillförlitligt och snabbt sätt på individuella behov.

Abic Kemi AB, med sina 45 år, har nu bytt namn till Biesterfeld Sweden AB, en del av Biesterfeld Group

Vi fortsätter i samma Abic anda, men i ny regi, i form av Biesterfeld Sweden och kommer fortsatt arbeta i huvudsak med nedanstående produkter.

  • Komposit
  • Formgivning, prototyper och verktyg
  • Elkraft och elektronik
  • Sammanfogning
  • Smörjmedel och oljor

Vi utökar och uppdaterar ständigt vårt sortimentet för att kunna leva upp till de förväntningar som ställs och som kan ge våra kunder konkurrensfördelar. Målsättningen är att kunna vara en totalleverantör av kompletta teknisk-kemiska lösningar. Vår filosofi är att ha god kunskap om användningen av våra produkter, säkerställa snabb och säker leverans från vårt eller våra återförsäljares lager, besitta nödvändig kompetens inom kvalitetssäkring samt att ge en god service till våra kunder