Hej!

Ska ni liksom vi ställa ut på Elektronikmässan på Kistamässan i Stockholm 15-16 juni? Eller planerar du att komma som besökare? Kul! Har du inte anmält dig redan så bjuder vi dig på mässan kostnadsfritt. Registrera dig på den här länken.

Vi på ABIC Kemi har sedan 1978 levererat kända varumärken och produkter för impregnering, isolering och ingjutning. Alla våra produkter kommer från världsledande tillverkare och F.om 1 juni ingick vi ett nytt samarbete med Indium Corporation. Detta är vi otroligt glada över och de kompletterar oss utmärkt i vårt nuvarande produktsortiment då Indium Corporation tillhandahåller produkter inom lödning.

Boka gärna in ett 15 min speedmöte med någon av oss under mässan så kan vi bolla just era behov och utmaningar. Vi hjälper er självklart och besvarar de frågor ni kan tänkas ha.

Ni hittar oss i monter K:02. Vi ses!