Thinky Mixer finns i flera storlekar och utföranden anpassade för olika applikationer,  till exempel för blandning och avluftning av: nanomaterial, 2K lim och tätningsmedel, batterikemikalier, elektriskt ledande material, keramiska material, pigment, olja och pulver, läkemedel och dentala produkter.

Det breda sortiment av blandningsmaskiner täcker applikationer från att blanda och avlufta små labprover till mycket stora produktionsvolymer.

ARV-10kTWIN

ARV-10kTWIN är en produktionsmaskin med en kapacitet på 20 liter.  Maskinen är utrustad med ett vakuumsystem som möjliggör eliminering av luftbubblor på submikronnivå, samtidigt som komponenterna blandas.

ARV-10kTWIN är konstruerad för att ge blandningsprestanda motsvarande de mindre laboratoriemodellerna ARE-310 och ARV-310. Den ger den materialkvalitet som uppnås i laboratorier samtidigt som den möjliggör massproduktion.

Detaljerade parameterinställningar är möjliga genom den variabla mekanismen för rotation / varvtal som ingår i standardutrustningen.

AR-100

Seriens minsta modell  AR-100 med maxkapacitet på 140 g, förbättrar effektiviteten vid blandning och avluftning av små mängder material.

Blandningsmaskinen är lämplig för användning inom forskning och utveckling där små mängder material testas upprepade gånger. Thinky Mixer AR-100 använder en engångsbehållare på 100 ml vilket eliminerar krångel med rengöring.  Den har minnesfunktion för enkel förinställning av blandnings- och avluftningstillstånd och en strobe-funktion som möjliggör visuell kontroll av blandningsstatus i behållaren.

KONTAKTA OSS