Parasilico Sanitär N är ett silikontätningsmedel som är godkänd för livsmedelskontakt enligt FDA. Produkten är speciellt utformat för användning i rum med hög luftfuktighet och kylrum där man till exempel vill åstadkomma en tätning mellan en rostfri arbetsbänk och en kakelvägg eller täta runt en rörgenomföring.

Parasilico Sanitair N är ett neutralt oximhärdande, 1-komponent silikontätningsmedel som är mycket lätt att applicera. Det har en stark vidhäftning till många material, t ex behandlat trä, aluminium, ABS, rostfritt stål, hård PVC, glas, keramiska plattor, polyester, hård polystyren, etc. Produkten är premanent elastiskt och har hög motståndskraft mot åldring och låga och höga temperaturer.

Parasilico Sanitär N uppfyller kraven i FDA-kod 21 §177.2600 (e) för livsmedelskontakt och NSF (The Public Health and Safety Organization) white book Category Codes – Proprietary Substances P1.

Tekniskt datablad

Tillgängliga färger

 •  Transparent
 • Grey
 • White
 • RAL 9002 grey white
 • Light manhattan
 • Jasmine
 • Aluminium
 • Inox

Tekniska egenskaper

 • Hårdhet Shore A 13
 • Brottöjning: 280%
 • Temperaturbeständighet -50 ° C – + 150 ° C
 • E-modul vid 100% töjning 0,22 N/mm²

KONTAKTA OSS