Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Om.
Jag godkänner

Panacols UV-härdande medical grade Vitralit®-lim är lämplig att använda för lim i medicinska system för limning av sprutor eller kanyler av rostfritt stål i glas- eller plastsprutor. Det är en högvolymproduktion vilket kräver snabb och tillförlitlig limning. Förutom mekanisk hållfasthet måste limningen ge hög precision, permanent sammanfogning och tåla olika steriliseringsmetoder.

Vitralit®-lim finns med olika viskositet för att passa olika konstruktioner och fylla utrymmet mellan nålen och sprutan.

Materialet i sprutan och nålen påverkar också valet av lim, många lim är UV-härdande, vilket kräver användning av transparenta och UV-permeabla material. För material som blockerar UV-ljus, såsom polykarbonater, rekommenderas långvågiga LED-härdande lim.

KONTAKTA OSS